Søndag 22. april. kl. 14.00 Koncert i Sankt Stefanskirken, Andelslandsbyen Holbæk.

with Ingen kommentarer
Sankt Stefanskirken i Holbæk

Koncert med Inger Petri 

søndag den. 22. april kl. 14.00 i Sankt Stefanskirken i Andelslandsbyen, Oldvejen 25, 4300 Holbæk.

Jeg Inger Petri kommer fra Brorfelde ved Holbæk. Jeg har sunget det meste af mit liv. Efter 30 år i finanssektoren blev jeg i 2016 selvstændig livscoach i stress, sorg, kriser og andre større forandringsprocesser i livet. Ved siden af min coachvirksomhed er jeg sangerinde og det udøver jeg til kirkekoncerter, private fester, barnedåb, bryllupper og begravelser, akkompagneret af Jesper Adorján Ankjær på klaver. Vi har samarbejdet i mange år.

 

 

Repertoiret strækker sig over danske viser, musicals og andre skønne sange fra den danske og udenlandske sangskat. Mine sangvalg har som regel en personlig betydning for mig og udspringer af og afspejler oplevelser og hændelser i mit liv. Sang og musik skaber magi og power og det er en unik måde at åbne, reparere og justere vores følelsesliv på. Det er genvejen til hjertet, nærværet og NU’et.

Oplev en koncert, hvor hjerterne åbnes og salen emmer af kærlighed, nærvær og samvær og hvor du går derfra med smil på læben og gode sange i ørerne, som du nynner på vej hjem – simpelthen fordi du ikke kan lade være, sådan ønsker jeg det skal være.

Kærlig hilsen Inger.

Send mig din kommentar