Priser

Samtaleforløb med MasterCoach Inger Petri

Jeg laver udelukkende længerevarende samtaleforløb, fordi jeg ved, det er en proces at arbejde med sig selv og ændre gamle vaner og mønstre. Ny udvikling, indsigt og læring er ikke lige noget, som vi fikser med et par samtaler.

Jeg tager en indledende obligatorisk samtale med dig inden et eventuelt forløb påbegyndes. Den varer omkring 2 timer, fordi jeg ved, at du har meget at fortælle om din situation den første gang. Jeg vægter roen og tiden til at høre om dig, så du kommer så godt fra start som muligt. Det kan umiddelbart lyde som lang tid, men jeg har gennem tiden afprøvet forskellige samtalelængder og er nået frem til, at 2 timer er det optimale.

Jeg oplever nemlig gang på gang, at når vi er godt 45 minutter inde i samtalen, så begynder de gode og dybeste betragtninger at dukke op hos dig – lige netop de betragtninger, refleksioner og vinkler, som det virkelig giver resultater at tale om.

Forløb for private

Den første obligatoriske samtale koster 1.500 kr. + m (betales ud over et samlet forløb)

Et forløb på 15 timer koster 13.500 kr. + m  (betales efter første samtale).

Et forløb på 10 timer koster 9.500 kr. + m  (betales efter første samtale).

Tilkøb af yderligere enkelt samtaler udenom et af mine forløb koster 2.300 kr.+ m pr. gang

Når du har afsluttet et forløb hos mig tilbyder jeg et kort fokusforløb, hvis du har brug for yderligere støtte til at holde retningen.

Et efterfølgende fokusforløb på 5 timer koster 5.000 kr. + m (betales efter første samtale).

Virksomheder og foredrag

Inden prisen for et forløb kan fastlægges, har jeg brug for at kende virksomhedens eller foreningens behov, antallet af medarbejdere og projektets omfang. Derfor tager vi et indledende møde. Ring nærmere her om på 61 76 06 57 eller skrive til kontakt@ingerpetri.dk

Betalingsform

Mobilepay til 61760657 husk navn eller fakturanummer i teksten.
Bankoverførsel: til; reg. 9880 kontonr. 313235.