Mine foredrag …

 

Mine foredrag handler om det at være i forandringsprocesser, privat eller arbejdsmæssigt samt om hvordan bevarer vi balancen i vores liv med de mange forandringer som vælter ind over os?

Hvad sker der, hvordan reagerer vi, hvorfor reagerer vi og hvad kan vi gøre?

Jeg tager udgangspunkt i det jeg kalder for “Helterejsen“.

Helterejsen er den proces, jeg tror på, vi skal gennemgå i alle forandringer uanset, om vi selv vælger forandringen eller andre vælger for os. De stadier vi skal igennem undervejs som menneske og som gør, at vi kommer til at se både verden omkring os og os selv på en ny måde. En måde, hvor man lige pludselig forstår sig selv bedre. Alt sammen for at finde ud af, at vi personligt udvikles af vores forandringsprocesser og at vi faktisk får en masse “gaver” med os, så vi bedre kan leve det liv, vi ønsker og forstå, hvad, hvorfor og hvordan vi bliver stærkere for hver rejse vi gennemlever. Men også for at blive bevidst om, hvorfor de rejser er nødvendige for os og hvorfor vi skal være vores egen “HELT” i rejsen.

Når vi ændrer eller får åbnet vores syn på os selv fra at være ofre (hvor vi giver alle andre skylden) til at være helte i vores eget liv, så tager vores liv mere form i den retning vi ønsker. Der er jo kun dig til at køre bilen, hvis du sidder bag rettet.

Men hvordan holder vi så balancen i vores liv både privat og arbejdsmæssigt? Og hvis vi mister balancen, hvad kan vi så gøre? Det kommer vi også omkring.

I foredraget fortæller jeg om nogle af mine egen helterejser. Når jeg fortæller om mig selv, er det fordi, jeg har erfaret, at mine fortællinger ofte inspirerer tilhørerne og giver dem en driftkraft, som de bruger til at tage fornyet ansvar for sig selv  både personligt, privat- og arbejdsmæssigt. Netop fordi de pludselig oplever “at der næsten altid er et lys for enden af tunnellen, uanset, hvor mørkt det hele ser ud”.

Desuden fortæller jeg også om mit arbejdsmæssige spring fra de trygge faste økonomiske rammer til at følge min drøm og blive selvstændig Mastercoach. En meget spændende helterejse.

Jeg oplever, at foredraget giver tilhørerne en masse at tænke over og jeg oplever, at det både åbner hjertet og øjnene og gør, at man får lyst til at høre eller gøre mere for sig selv og så tager man et samtaleforløb hos mig.

 

Ring gerne og høre nærmere om foredraget og hvordan det kan sættes sammen til jer.

Det varer ca. 2 timer.

Pris aftales nærmere.