Det siger kunder og koncertgængere om Inger Petri

”Fantastisk foredrag på mange måder. Man græd, smilede, fik ondt i kroppen, maven…

Jeg lærte at stole på følelser, jeg har benægtet. Jeg kan nu se sammenhængen mellem ting, der sket på min vej, og jeg er glad for, at jeg fik oplevelsen af denne fantastiske kvinde! Jeg er fuld af beundring over Ingers enestående gejst, kraft og gå på mod.”

Ginnie efter foredrag hos Lungeforeningen

Rejsen hvor jeg fandt mig selv

”Mit møde med Inger Petri var en sand overraskelsesrejse, hvor jeg fandt mit sande jeg. I begyndelsen var det ikke let. Der var masser af modstand fra min side, men Ingers måde at vise sin ærlighed og forståelse for mine frustrationer var enestående. Min tillid til hende voksede, fordi jeg hele tiden følte, at Inger bare var sig selv, og dette er ikke noget, man kan lære eller planlægge. Det er noget man er født med.

Det var en helt exceptionel rejse, hun førte mig ud på. I starten var jeg forvirret og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Men pludselig fik jeg fornemmelsen af, at jeg fandt løsninger til alle mine udfordringer, og Ingers rolle var at være med på min rejse og til sidst dele glæden med mig.”

Anonym mand i forløb 2016

Vi har lært meget om os selv og hinanden og det gør os stærkere sammen

”Da vores ældste søn på 13 år fik tilbagefald i sin kræftsygdom røg vi som par i en uoverskuelig krise. Vores gode venner anbefalede Inger Petri. Jeg var i starten noget skeptisk, da vi havde gået hos psykolog 10-12 gange uden stor effekt.

I dag er jeg SÅ glad for, at jeg blev overtalt til at give det en chance. Samtalerne hos Inger var noget helt andet. Vi blev mødt med en helt speciel forståelse, empati, åbenhed og nærvær, så vi straks følte os trygge og fik lyst til lytte og lære. Vi lærte at forstå hinandens forskelligheder, at se hinandens behov også i pressede situationer og fik redskaber til at stå sammen og løfte hinanden. Det er bare nogle af de punkter, som vi har arbejdet med, og som har gjort vores ægteskab stærkere og fyldt med stor respekt for hinandens forskelligheder. Vores situation kan ingen tage os ud af, men vi er blevet stærkere sammen, og det er en kæmpe hjælp nu og for resten af vores liv. Jeg anbefaler meget gerne Inger til alle i mit netværk.

Natascha Ellested, mor til kræftsyg dreng

Åbnede op, kom dybere ned i problemet og fik redskaber

”Jeg har brugt Inger som coach efter stress og sygemelding. Inger er meget lyttende, oprigtigt interesseret og meget empatisk. Dette gør, at jeg føler mig rigtig godt tilpas i hendes selskab og tør åbne op. Inger er god til at dykke længere ned i mine svar, så vi sammen finder ind til sagens kerne og kommer dybere ned i problemstillingerne. Samtidig har jeg lært nogle redskaber, jeg vil kunne bruge i andre sammenhænge.”

Tina Pausgaard, bankrådgiver, Jyske Bank

Blev forbundet med sig selv og valgte en vej frem

”Du har igennem de seneste par år arbejdet meget intenst med et særligt erhvervsprojekt i Jyske Bank. I dette arbejde har du afholdt et utal af møder med kunder. Disse møder har stillet meget store krav til dine kommunikative evner, hvilket du har klaret særdeles tilfredsstillende.

Jeg har fra “first hand” set dine store kommunikative og formidlende evner ved de foredrag, du har afholdt i Erhvervscenter København. De gav mig noget at tænke over i forhold til hvor min udvikling skal ligge fremadrettet, og jeg hører fra flere af kollegaerne i afdelingen, at det har skubbet til dem og sat tanker i gang. Dét, du reelt gør, på foredragene er på en god måde at åbne folks øjne for at få dem til at se på sig selv, og hvor de er på vej hen. Denne klarhed vil give mere målrettethed for den enkelte, og – som jeg ser det – i særdeleshed også for banken, som får nogle medarbejdere, hvor det er viljen, der driver værket. Viljen til at ville noget med sit arbejdsliv og sit liv i det hele taget er en ”key driver”!

Jeg har selv været vidne til resultaterne af en af dine one-to-one samtaler med en af vores teammedlemmer, som var i tvivl om, hvilken vej hun skulle gå. Jeg havde selv af flere omgange talt med hende, men hun kunne ikke rigtig se, hvilken vej hun skulle. Efter hun havde talt med dig, var der en stor forskel. Hun var på en eller anden måde blevet “forbundet med sig selv” og havde med en usædvanlig klar stemme og vilje valgt en vej frem. En vej, som giver mening for hende og for banken, som i løbet af de næste par år vil få en endnu bedre og kompetent erhvervsrådgiver på banen. ”

Kim Jack Gratløv, leder, Jyske Bank

Dit foredrag var som altid fantastisk og udbytterigt :-).

Lars Ole efter foredrag hos Diabetesforeningen

”Normalt er jeg bedre til kritik end ros, men jeg mener, at Inger Petri i går fortjener megen ros for sit indsigtsfulde og medrivende foredrag flankeret med smuk sang!”

Steffen efter foredrag hos Lungeforeningen

Jeg fandt de vaner, som begrænsede mig i at skabe forandringer

”Inger er fantastisk til at skabe et trygt rum for udvikling og øget bevidsthed. Inger har hjulpet mig med at finde frem til de vaner og gamle oplevelser, som ubevidst har begrænset mig i at skabe ønskede forandringer. Inger går helhjertet ind i processen og jeg blev holdt i hånden hele vejen gennem forløbet. ”

Anne, erhvervsrådgiver, Jyske Bank

Fik indsigt og værktøjer til at forstå hinanden og komme videre i denne svære situation

”Vores søn skulle i kemobehandling for 2 gang. Han var 13 år og vidste godt, hvad det betød. Tårer, fortvivlelse, angst og alt det praktiske med arbejde, økonomi og dagligdag fyldte. Vi havde nogle samtaler med kommunens psykologer men følte ikke, at de kunne hjælpe os gennem krisen.

Mødet med Inger åbnede en helt ny verden for os. De samtaler fik os til at forstå, at vi ikke kan ændre situationen, men vi kan lære at forstå den. Det bedste af det hele var, at hun gav os værktøjer til at se fremad og selv ændre på tingene. Det har været fantastisk at få værktøjer som vi kan bruge til at gøre vores hverdag lettere. De ting, som vi har snakket om, bruger vi hver dag. Det vil vi fortsætte med, fordi det giver energi og kræfter til at klare hverdagen og samtidig forståelse, respekt og kærlighed til hinanden. Inger er fantastisk til at motivere og lede os ned af den rigtige sti, og jeg vil anbefale hende til alle som har en udfordring af den ene eller anden art. TAK !”

Kenneth Ellested, Far til kræftsyg dreng

Jeg fik afklaret mine kompetencer og ønsker til mit fremtidige arbejdsliv

”Med udgangspunkt i mit ønske om at komme videre fra mit nuværende job i finansverdenen, har jeg haft den store glæde at blive coachet af Inger. Det har været en fantastisk rejse, hvor Inger med sin varme, intuition og engagement virkelig har bidraget konstruktivt og positivt. Hun har hjulpet mig til refleksion, så jeg har kunnet afklare mine kompetencer og mine ønsker til mit fremtidige arbejdsliv. Inger har hjulpet mit til at se muligheder fremfor begrænsninger. Jeg kan varmt anbefale at få Inger med ”på holdet”.”

Anonym under jobskifte