Solist Inger Petri

– altid med hjertet

Book solist Inger Petri med eller uden akkompagnement

Jeg skaber koncerter, hvor tilhørernes hjerter åbner sig og rummet emmer af kærlighed, nærvær og samvær. Mit mål er, at alle går hjem med et smil på læben og gode sange i ørerne. Det at underholde folk med sang og musik har altid været min lidenskab.

Sang og musik er stedet, hvor min kreativitet, følsomhed og kærligheden til livet får frit spil. Sang har altid været en stor del af mig og du kan opleve mig:

  • synge i kirker og afholde kirkekoncerter
  • synge til private fester alt lige fra barnedåb, bryllupper og begravelser.
  • synge i nogle af mine foredrag.

Mit repertoire som solist strækker sig over danske viser, musicals og operetter.

Sang heler og lindrer

Sang skaber følelser, vækker minder og genkalder både sorg og glæde. Jeg oplever gang på gang, at musik og min tolkning af de sange, jeg synger, åbner op for tilhørernes hjerter, forløser forknythed og healer krop og sjæl.

Sang er et fantastisk frirum. Når jeg synger, tænker jeg ikke på andet end sangen, og når jeg optræder, er jeg fuldt ud til stede for at give mit publikum alt det, de har brug for.

“Under din koncert nåede jeg at gennemleve hele mit følelsesmæssige repertoire, hvilket i høj grad skyldes din måde at fremføre sangene på. Du brugte dine egne meget personlige historier forud for hver udvalgt sang. Dine oplevelser og din ærlighed ramte mig og var med til at give sangene større mening, og jeg kom nærmere min egne personlige følelser ved at lytte.”

Koncertgæst efter Inger Petris optræden i Kvanløse Kirke

Sang er en stor del af mig, og jeg bruger sange som en vigtig del af min coaching og mine foredrag.

Book en koncert i din forening eller som en kærlig gave

Ring til mig på mobil 6176 0657 eller send en e-mail til kontakt@ingerpetri.dk

Så kan vi snakke nærmere om dine ønsker. Prisen afhænger af det enkelte arrangement og koncertens varighed. Du kan booke mig med eller uden akkompagnement.