Koncert 25. nov. 2018 kl. 15.00 i Tuse Kirke.

with Ingen kommentarer

Koncerten vil traditionen tro igen i år byde på sange fra den danske og udenlandske sangskat samt lidt julesange. Mine sangvalg, har som regel en personlig betydning for mig og udspringer af og afspejler oplevelser og hændelser i mit liv.

Mit arbejdsliv i dag består af samtale-og coachforløb med mennesker, i livskriser, som jeg hjælper på vej videre i livet og ud på den anden side, ligesom jeg selv har formået det i mit eget liv. Det er et livsgivende og livsbekræftende arbejde, som jeg brænder for. Sang er mit fristed og der hvor jeg, kan fortolke og udfolde dejlige sange, ud fra mit eget liv og frigive energi, både hos mig selv og forhåbentligt også hos andre.

Jeg bliver akkompagneret af ægteparret Jesper og Therese Adórjan Ankjær på hhv. klaver og cello. Jesper og Therese danner i øvrigt cello/klaverduoen ”Duo Kokos”, der ynder at bevæge sig mellem flere forskellige genrer, som klassisk, bossa nova, tango og evergreens.

Hver for sig spiller de to musikere i flere andre sammenhænge, Jesper bl.a. med swingorkesteret Klosterband og sin jazztrio i eget navn og Therese med Duo Adore og operakompagniet, Opera i Provinsen. Duo Kokos har også gennem de sidste mange år akkompagneret Vokalgruppen Intakt. 

Vi glæder os igen i år til en hyggelig eftermiddag i den smukke Tuse Kirke.

Kærlig hilsen Inger

 

 

 

Send mig din kommentar