Inger Petri

samtalecoach, sjælesørger og solist

Min mission som samtalecoach er at få mennesker, der ligger ned, til at rejse sig igen. Jeg lytter og spørger ind til det, der ikke bliver sagt. Jeg giver motivation og inspiration til at leve livet igen og hjælper dig med at finde din kurs i livet igen.

Jeg er uddannet MasterCoach af Sofia Manning fra Manning Inspire og certificeret stresscoach hos Bjarne Toftegård. Tidligere har jeg arbejdet i den finansielle sektor i 30 år som rådgiver og leder, og jeg kender til de årsager, som kan få dig som menneske, medarbejder eller leder til at miste overblikket arbejdsmæssigt eller privat.

Rollen som coach

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker med at få livet og hverdagen til at fungere igen. Det gør jeg ved som samtalecoach at turde konfrontere mine klienter med det, der irriterer eller gør ondt i livet. Sammen finder vi en retning med mod til enten at acceptere det eller gøre noget ved det og samle kræfter til at vælge det liv, vedkommende virkelig ønsker.

Coaching er at hjælpe andre til at finde og leve det liv, der gør dem lykkelige. Det er en metode til at komme ind til de drømme, relationer, ambitioner og karriereønsker, som hvert menneske går rundt med, men som mange har svært ved at realisere på egen hånd. Når jeg coacher skaber jeg en personlig samtale med tid og rum for hver enkelt klient til at reflektere over de udfordringer, vedkommende står overfor.

Sjælesørger

Jeg bliver ofte kaldt sjælesørger. I min praksis er en sjælesørger en, der giver særlig omsorg til det menneske, der har brug for hjælp, og som får denne hjælp i et afklarende samtaleforløb. Det er en humanistisk form for sjælesorg, hvor jeg hjælper med at sætte fokus på de tab, fejltagelser, depressive, tungsindige eller uventede oplevelser, som livet har bragt, og som det enkelte menneske har brug for hjælp til at bearbejde for at kunne komme videre med sit liv.

Som sjælesørger og MasterCoach arbejder jeg med at give dig selvindsigt og udvide din bevidsthed om dig selv. Jeg hjælper mennesker med at finde – eller genfinde roen og accepten i sig selv. Det er både som privatperson, men også som menneske i arbejdslivet.

Sang er med til at hele og lindre

Sang og musik påvirker mennesker både mentalt og fysisk. Sang og musik er vibrationer, som påvirker vores nervesystem, ligesom det kan åbne hjerter og give adgang til det, som det hele handler om: At få talt om at det, som gør ondt indeni. Sang og musik vækker minder og genkalder både sorg og glæde.

Glæden ved at synge har altid været en stor del af mig, og derfor er det fantastisk, når jeg ser, at min kombination af samtaler eller foredrag og sang er med til at hele mennesker, der står overfor en af livets større eller mindre kriser.

Jeg synger som solist til kirkekoncerter, fester, barnedåb, bryllupper, begravelser og i nogle af mine foredrag. Jeg oplever gang på gang, at musik og min tolkning af de sange, jeg synger, åbner op for tilhørernes hjerter, forløser forknythed og på den måde healer både krop og sjæl.