Foredraget “Helterejsen og balancekunsten” ved Konsulentfirmaet PS4’s Motivationsdag.

with Ingen kommentarer

Foredrag: 26. november 2015 på Vilvorde Kursuscenter i Charlottenlund, hvor jeg var foredragsholder ved Konsulentfirmaet PS4’s Motivationsdag, under punktet ”kunst og Motivation”.
Foredrag Vilvorde 2015, Inger Petri
Mit indlæg var om helterejsen og balancekunsten i alle de forandringer vi hele tiden møder i vores liv. Hvordan vi skal igennem forskellige stadier på forandringsrejsen og hvilke gaver og indsigter vi får undervejs. Hvilke fysiske og psykiske symptomer vi mærker når forandringen melder sig og hvad vi så gør ved dem. Hvordan undgår vi at falde i stress-hullet?
Hvordan ser virksomhederne, at der er noget som trykker medarbejderen og hvordan ser medarbejderen det selv? Det kan jeg fortælle mere om.
Jeg sætter nemlig lys på det enkelte menneske i dennes hele liv, privat og arbejde, som jo påvirker hinanden – begge veje.
Det jeg tror på virker, er at få talt om det, der trykker og få løsnet op for det, som hindrer os i at komme op af hullet og igen blive et helt menneske.

Det er her jeg som mastercoach hjælper dig.
Kontakt mig, hvis du selv står i en forandring eller der er en på vej. Eller du mærker du har forandret dig. Læs mere under 1-1 coaching eller virksomheder.

Comments are closed.