Foredrag om brudte forhold og konflikter i Ugerløse sognegård 6. marts 2017.

with Ingen kommentarer

 

Foredrag om konflikter og brudte forhold.
Foredrag om konflikter og brudte forhold.

Foredraget, som blandt andet indledte det kommende gruppeforløb over 4 aftener i marts, april og maj måned. Tilhørerne var spørgelystne og det giver jo altid en dejlig energi og dynamik. Tak for jeres fremmøde.

Helterejsen, som jo blandt andet handler om, hvilken ydre og indre rejse vi med os selv kommer ud på i forandringer. Både de forandringer vi selv vælger og dem, som andre vælger for os. Forandringsrejserne rammer os med forskellig kraft, styrke og varighed. Noget vi først ved, når rejsen er slut. Jeg fortæller om de fysiske reaktioner, som også følger med, og som vi skal lytte til undervejs i vores rejse, for at undgå stress.

Helterejsen, den menneskelige dannelsesrejse.
Helterejsen, den menneskelige dannelsesrejse.

I foredraget fortæller jeg om mine egen personlige forandringsrejser og derigennem, tænker du på dine. Og måske er du lige nu på vej ud i en ‘helterejse’ eller måske står du allerede midt i en og tænker, puha, hvad nu? eller hvor langt er der mon igen?

Jeg ved, hvornår man er kommet helskindet igennem en livskrise, og ud på den anden side. Jeg ved, hvornår man har lært af sin rejse, fået indsigter og gaver med, på trods af alt. Det og meget mere vil jeg gerne dele endnu mere ud af.

Helterejsen er fortællingen og om, hvordan vi bliver helt i vores liv, istedet for offer. Men også fortællingen om, at vi selv skal at tage ansvaret og selv vælge, så vidt det er muligt.

Ring evt. og høre nærmere om et foredrag til dig og dine venner, en foreningen du er med i eller din arbejdsplads.

Inger / mobil 61 76 06 57

Send mig din kommentar