Fra offer til helt

– bliv din egen helt når livets kriser rammer

Book et foredrag om balancekunst og helterejser

Mine foredrag handler om at stå midt i en eller flere af livets omvæltninger, og hvordan du bevarer balancen i dit liv med de mange forandringer, som vælter ind over dig. Lige meget om forandringerne er private eller arbejdsmæssige, selvvalgte eller ufrivillige, store eller små, så påvirkes du og det liv, du lever – hvad sker der? – hvordan reagerer du? – hvorfor reagerer du? – og hvad kan du gøre?

Jeg tager udgangspunkt i det jeg kalder for helterejsen, som er den proces, vi skal gennemgå i alle de forandringer, livet bringer os. I løbet af helterejsen kommer vi igennem flere stadier, som udvikler os som mennesker og kommer til at se både verdenen omkring os og os selv på en helt ny måde.

Fra offer til helt i dit eget liv

Du udvikles personligt af dine forandringsprocesser, og du kommer til at forstå hvad, hvorfor og hvordan du bliver stærkere for hver rejse du gennemlever. Men du bliver også bevidst om, hvorfor de rejser er nødvendige for os alle, og hvorfor du skal blive din egen helt undervejs.

Under mine foredrag sætter jeg lys på:

  • Hvordan vi skal igennem forskellige stadier på forandringsrejsen og hvilke gaver og indsigter vi får undervejs.
  • De fysiske og psykiske symptomer forandringen giver og hvad, vi gør ved dem.
  • Hvordan vi holder balancen i vores liv både privat og arbejdsmæssigt, og hvordan vi kan genfinde balancen, hvis vi mister den.
  • Hvordan vi undgår at falde i stress-hullet.
  • Hvordan ledere ser, når noget trykker medarbejderne, og hvordan medarbejderne selv ser det.
Når vi ændrer vores syn på os selv fra at være ofre (hvor vi giver alle andre skylden) til at være helte i vores eget liv, så tager vores liv form i en ny retning. Der er jo kun dig til at køre bilen, hvis du sidder bag rettet. Det virker at få talt om det, der trykker, og få løsnet op for det, som hindrer os i at blive et helt menneske.

Mine personlige helterejser som drivkraft

Mine foredrag er meget personlige, idet jeg kommer ind på nogle af mine egen helterejser, som både angår private tab og arbejdsrelaterede spring fra trygge rammer til at følge min drøm.

Det gør jeg for at inspirere tilhørerne og give dem en driftkraft til at tage fornyet ansvar for sig selv. Netop fordi de pludselig oplever, at der altid er et lys for enden af tunnellen uanset, hvor mørkt det hele ser ud”.

Alle får sange ind over. De giver tilhørerne en masse at tænke over og jeg oplever, at sange både åbner hjerte og øjne hos tilhørerne.

Book et 2-timers foredrag

Vil du også opleve at se på dit liv ude fra og finde ud af, hvor du står på helterejsen og hvad du nu kan gøre, så er du meget velkommen til at bestille et foredrag.

Jeg kommer ud til gå-hjem-møder på virksomheder og i forskellige foreninger, ligesom jeg også ofte deltager i hel- eller halvdags arrangementer.  Mine foredrag varer omkring 2 timer med tid til spørgsmål og input undervejs.

Pris afhænger af antal deltagere og aftales nærmere med mig.

Kontakt mig på telefonnummer 6176 0657 eller send en e-mail til kontakt@ingerpetri.dk. Så kan jeg høre mere om dine ønsker til foredraget og vi kan aftale hvordan det konkret kan sættes sammen til dine medarbejdere eller foreningsmedlemmer.