Få kraft til at blive din egen helt

– personlig udvikling via tæt samtalecoaching hos Mastercoach Inger Petri nær Holbæk

Tag helterejsen igennem en livskrise

Som MasterCoach arbejder jeg målrettet med selvindsigt og bevidsthedsudvidelse og brænder for at hjælpe mennesker styrket over de livskriser, de gennemlever. Jeg tilbyder fortrolige samtaler og målrettede forløb for private.

Jeg oplever alt for ofte, at vi som mennesker har meget svært ved at tale om vores livskriser og de negative tanker, som følger med dem. Jeg lærer dig at sætte ord på og italesætte din livskrise, så du kan komme styrket igennem sorg og krise. Det gælder dig der:

  • Har oplevet et tab (skilsmisse, dødsfald eller anden livsomvæltning)
  • Går rundt med en dyb sorg indeni eller et negativt tankemylder
  • Har brudte forhold bag dig
  • Oplever mange konflikter i hverdagen
  • Mærker stress og vil undgå faldet ud over kanten.
  • Karriere- og jobmæssigt ikke er på den rette hylde.

Lær at tilgive og være tilstede i nuet. I går kommer ikke igen. Det er fortiden, som ikke kan ændres. I morgen er fremtiden, og den er ukendt. Det er kun nuet, som du har direkte indflydelse på. Her lever du og kan gøre det, du ønsker og vil. Det er her i nuet, at du kan tage ansvar og personligt lederskab af dit liv.

Inger Petri

Bliv helt i dit eget liv

Helterejsen er den forandringsproces, du skal igennem for at kunne forstå dig selv bedre og for at kunne gå styrket gennem livet – og ikke mindst for at kunne tilgive.

Du skal være klar til at lytte til, arbejde med og prioritere dig selv. Sammen finder vi modet til at møde forhindringerne og holde fast – også når det bliver svært og du har mest lyst til at stoppe og bare løbe skrigende bort. Det er nemlig på det tidspunkt i forløbet, at du udvikler dig allermest og bliver i stand til at gøre de største fremskridt i dit liv hen mod det liv, du virkelig ønsker. Her får du reel selvindsigt til at gå fra offer til helt i dit eget liv.

Som Mastercoach har jeg adgang til en lang række selvindsigtsværktøjer og – teorier. Når jeg i løbet af samtalen med dig ser og hører, at der er gentagne uhensigtsmæssige handlings- eller tankemønstre, så fortæller jeg det til dig og stiller skarpt på det sammen med dig, så du bliver i stand til at bryde mønsteret.

  • Jeg møder dig, dér hvor du er lige nu i dit liv.
  • Jeg hjælper dig til at identificere de snublesnore, som du gentagne gange falder over.
  • Jeg støtter dig til at genfinde balancen.

Ingen udfordring eller livskrise er for stor eller for lille. Alt sker med udgangspunkt i hvor du er lige nu og hvor du vil hen, og jeg hjælper dig med at nå dertil. Som den dag en af mine klienter sagde: ”Inger, hvis jeg gør det, du siger, jeg skal, så vil det ændre mit liv totalt – i den fede retning! Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaven”.

Et forløb hos mig

Under vores første samtale, som foregår på min klinik i Brorfelde nær Holbæk, taler vi om hvem du er, og hvem jeg er. På baggrund af den første samtale, finder vi ud af om kemien passer, og aftaler de efterfølgende samtaler ud fra dine ønsker, dine mål og dine behov.

Hvis du beslutter dig for at fortsætte samtalerne hos mig, så kan du være helt sikker på, at jeg lytter til alt det, du siger, og ser dig lige præcis der, hvor du er.  Jeg fortæller dig ærligt om det, jeg ser og hvad, jeg ser. Min erfaring er, at det hurtigere giver dig resultater i den retning du ønsker.

Antallet af samtaler er individuelt. Det kan være et par enkelte samtaler, og det kan være et længerevarende forløb over flere uger eller måneder.

Book en samtale allerede i dag

Jeg tilbyder alle en indledende samtale inden et eventuelt forløb påbegyndes. Alle mine sessions varer omkring 2 timer, så vi har ro omkring os tid til at komme i dybden med alle emner.

Jeg laver udelukkende længerevarende samtaleforløb, fordi jeg ved, at det tager tid at arbejde i dybden med sig selv og få skabt nye vaner, nye mønstre og ny indsigt.

Læs mere om mine forløb og priser. Du er meget velkommen til at ringe til mig på mobilnummer 61 76 06 57 eller sende en e-mail til kontakt@ingerpetri.dk