Åbent foredrag – Min personlige helterejse

with Ingen kommentarer

MANDAG DEN 27. AUGUST KL. 19.00 – 21.00
Du er meget velkommen på mandag, hvor jeg holder fordraget “Min personlige helterejse”, hvor jeg blandt andet fortæller historien om, hvordan jeg er kommet igennem nogle af de store kriser i mit liv.

Det foregår i Sortebrødre klostret ved Skt. Nikolai Kirke, Klostergade 7, Holbæk.

Foredraget er åbent for alle, men det er også en del af den første aften i et gruppeforløb om kriser og konflikter, som starter op her i løbet af efteråret. Du kan læse mere om gruppeforløbet i Skt. Nikolai Kirke her.

Hvis du vil tilmeldes både foredrag og gruppeforløb skal du kontakte sognepræst Nana Schiøtt Hansen på telefon 2030 3890 eller pr. e-mail nsw@km.dk.

Om helterrejsen

Helterejsen er vigtig del af den proces, vi som mennesker skal igennem i forbindelse med alle forandringer. Det uanset om vi selv har valgt forandringerne eller om de er blevet os ufrivilligt pålagt. De stadier, som vi skal gennem i forandringsprocesser, får os som mennesker til at opfatte verdenen omkring os – og os selv – fra helt nye perspektiver. Det kan være en lang rejse men når vi kommer om på den anden side, så forstår vi lige pludselig sig selv bedre.

Helterejsen er vejen til selvudvikling og forandring. Den er en helt central del af mit virke som coach og de gruppeforløb, jeg afholder.

Jeg håber vi ses til mit helterejseforedrag på mandag.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

/Inger

M: 6176 0657, E: kontakt@ingerpetri.dk

 

Send mig din kommentar