“Det Store Spring” om at turde slippe kontrollen og tage frygten i hånden.

with Ingen kommentarer
Helterejsen FOF 2017
Helterejsen FOF 2017

Tak for en dejlig og intens foredragsaften i “Pakhuset” Nykøbing Sjælland tirsdag den 7. feb. 2017, hvor jeg denne aften fortalte om “Mit Store Spring” fra bankansat til selvstændig livs- og stresscoach, mentor, fordragsholder, skribent og koncertsangerinde.

Hvorfor og hvordan jeg besluttede og planlagde at blive selvstændig efter 30 år i finanssektoren.

 

Hvordan drømmen gik i opfyldelse og hvilke nye spændende og mindre spændende udfordringer, der så fulgte med, da jeg jo pludselig stod med alle kasketterne selv i min hverdag.

Hvad jeg gjorde, når jeg tvivlede på om det var den rigtige beslutning.

Hvordan jeg finder drivet, motivationen og passionen i mit nye arbejdsliv.

Ja, og hvordan går det så egentligt, her et år efter springet? Heldigvis godt.

Men jeg kan også sige, at jeg er glad for at kende til “helterejsens” processer og at jeg tør være i det, der byder sig på rejsen. Glad for, at jeg turde og  tør give slip på kontrollen, tage frygten i hånden og gå nye veje. Ind ad ukendte døre og med glæde tage imod, det der viser sig, på rejsen.

Jeg tror nemlig på, at det vi har brug for, viser sig for os, på den ene eller anden måde. Det skal vi være klar til at modtage. Og jeg har lært, at der altid er gaver i nye rejser, uanset om rejsen er let eller svær. Og vælger vi så at være fuldt ud tilstede i nuet, med fortiden som vores ballast og fremtiden, som vores vision, så får vi det liv, vi skal have.

Tør du selv tage det næste spring i dit liv? Hvad skal der til? Hvem skal hjælpe dig? Hvad er du bange for? Hvad venter du egentligt på? J jeg står klar til at hjælpe dig, med dine valg og spæde skridt mod din drøm.

Det var ‘underholdningen’ den tirsdag aften i det gamle pakhus.

 

10

Send mig din kommentar